Doughnuts Seacláide Bácáilte le IntoKildare Lily o'brien Glaze
Ár Scéalta

Cócaráil le Cill Dara - Oidis ó gach cearn den Chontae

Má tá roinnt ama saor agat na laethanta seo cén fáth nach mbainfeá triail as do scileanna cócaireachta agus aithne a chur ar do chistin! Tá bialanna, caiféanna, beáir agus táirgeoirí bia Chill Dara ag obair go crua chun smaointe a thairiscint do dhaoine maidir le conas na cách iontach óna mbunaíochtaí a thabhairt isteach i do theach. Níl ach cuid de na h-oidis iontacha seo i gCill Dara curtha le chéile againn chun blaiseadh a thabhairt duit de na rudaí atá ar fáil! Cén fáth nach mbainfeá triail as Arán Maol Bratwurst ó An Club K. nó Arán Soda Pecan agus Treacle ó Hartes Chill Dara taitneamh a bhaint as le do sailéad samhraidh. Hartes Chill Dara Tá raon oidis spíosracha Mharacó spíosúla curtha le chéile agam lena n-áirítear mias Sceireacha Sicín, Chickpeas agus Cruithneacht Bulger atá oiriúnach do bhéile ceart teaghlaigh timpeall an bhoird. Tá déileálann milis ríthábhachtach chun fuinneamh a thabhairt dúinn go léir le linn na n-amanna seo agus Lily O'Brien's Thug mé oideas blasta dúinn dá n-asailíní deasa bláthanna le glaze caramal seacláide. Oideas foirfe chun triail a bhaint as le do pháistí sa chistin. Chun tart a mhúchadh ar na laethanta grianmhara seo, Lock13 Gastro BrewPub Tá taispeántas á thairiscint acu ar conas a gcuid Kocktail Hibrid Géar Uisce / Tulaí & Sinséar a dhéanamh. Scrollaigh síos chun na h-oidis bhlasta seo a fheiceáil agus déan do chruthaithe ar ár IntoKildare a roinnt linn Facebook, Instagram agus Twitter Leathanaigh. #CookwithKildare

Arán Maol Bratwurst

An Club K. Oideas óna dTeaghlach Comhpháirtí Óstáin is Fearr '61 ag Saoire MountainShadows in Arizona

K Club Bratwurst Flatbread Isteach i gCill Dara

Comhábhair:

6 unsa taos pizza
½ cupán brocailí bearrtha mionghearrtha
1 teaspoon de mustaird Dijon
¼ cupán oinniún buí caramalaithe mionghearrtha
½ cupán de cheddar bán deataithe (mór) deataithe
¼ cupán bratwurst slisnithe agus meilte

Modh:  

• Déan an oigheann a théamh go dtí an áit is teo agus cuir cloch pizza ar an raca lár.
Chomh luath agus a bhíonn an oigheann agus an chloch chomh te agus is féidir, rollaigh an taos.
Rollaigh an taos chomh tanaí agus is féidir agus cóimeáil an t-arán cothrom leis na comhábhair go léir ar bhileog bácála inbhéartaithe agus é plódaithe. Cuir an cheddar bán deataithe leis go deireanach.
Sleamhnaigh an t-arán comhréidh ar an gcloch pizza go cúramach agus cócaráil ar feadh thart ar 4-5 nóiméad. Mura bhfuil an taos donn órga, b’fhéidir nach ndéanfaí go leor é. Tabhair beagán ama dó. (go dtí go mbeidh an taos crispy)
Aistrigh arán comhréidh ar chlár gearrtha agus gearr na codanna atá uait. Bain taitneamh as!

 

Arán Soda Pecan & Treacle

ó Hartes Chill Dara - Déanfaidh an t-oideas seo dhá builín shubstaintiúla.

Arán Soda Pecan agus Treacle Hartes of Kildare IntoKildare

Comhábhair:

Plúr min-mhin 700g
Plúr plain 200g
Pecans mionghearrtha 200g
Coirce ceann bioráin 70g
Sóid aráin 1tbsp
Im saillte 30g
Triacail 70g
Salann mín 1tsp
Féileacán 1 lítear
Coirce Rollaithe & plúr le haghaidh deannaigh

Modh:  

• Measc na comhábhair thirim go léir le chéile
• Déan an t-im agus an trál a mhaolú ach ná téamh os cionn teocht an tseomra.
• Cuir an t-im leis, an tríréad ar dtús, ansin an bláthach, measc go maith de láimh amháin é, ná bí ar a ghlúine fada nó beidh an taos sínte, rud nach maith le arán sóide.
• Dust go maith le coirce agus plúr.
• Líne stáin bácála le hola nó le plúr, bácáil ag 160 ° C ar feadh 55 nóiméad le haghaidh builín 900g, seiceáil le scian an bhfuil an lár soiléir. Cas amach agus lig dó fuarú, stóráil lasmuigh ag teocht an tseomra.

 

Skewers Sicín Spiced Mharacó le Cruithneacht Spicy Bulgur & Chickpeas Crispy Rósta

Hartes Chill Dara Oideas - Tá an cruithneacht bulgur den scoth te nó fuar a sheirbheáiltear leis féin nó líonta i duilleoga leitís gem nó fiú siocaire, le anlann chutney nó mint, bain taitneamh as!

IntoKildare sicín Hartes Of Kildare

Comhábhair don sicín:

• 6 filléad sicín diced ¼ orlach
• 1 tbsp talamh cumin
• 1 tbsp paprika deataithe
• cainéal talún 1tsp
• 4 tbsp greamaigh tahini
• 1 tbsp puree gairleog nó 3 clóibh brúite
• Ola olóige 10ml
• Calóga pinch chilli

  1. Sicín marinade: ar feadh 2 uair an chloig ar a laghad, fág ag fuarú ar skewers nó leo féin. Fry go réidh ar feadh 15 nóiméad go dtí go órga.

Comhábhair don chruithneacht bulgur:

• 200g cruithneacht bulgur
• sultanas 50g
• aibreoga triomaithe 100g
• 1 tbsp talamh cumin
• 1 tbsp talamh cainéal
• 1 tbsp de thalamh paprika deataithe
• 1 tsp calóga chilli
• 1 tbsp mil
• 1 tbsp anlann mint
• ½ tsp turmeric
• 1 oinniún diced
• 1 phráta milse diced
• Stoc sicín 500ml

Modh:  

1. Cuir na glasraí i bpota agus déan iad a chócaráil go mall gan dath ar feadh 5 nóiméad, cuir na spíosraí leis agus cócaráil ar feadh 5 eile.
2. Cuir an cruithneacht agus an stoc bulgur leis, corraigh go leanúnach ar feadh 15 nóiméad go dtí go n-ionsófar an stoc go léir, séasúr le anlann mint agus salann chun blas a chur air.
3. Rósta na chickpeas ar feadh 20 nóiméad ag 120 ° C, déan an teas a mhúscailt suas go 180 ° C agus sprinkle le spíosra Cajun, salann gairleog nó aon spíosra maith atá agat nó spíosra chilli, rósta san oigheann ar feadh 10 nóiméad eile.

 

Doughnuts Seacláide Bácáilte le Glaze Carmel

Déan dearmad bláthanna a sheoladh chuig duine éigin speisialta, ina ionad sin bácáil iad go deas Lily O'Brien's donuts beag múnlaithe bláthanna agus glaze le Seacláid Caramel Creamy dhochoiscthe ag baint leis an leibhéal speisialta breise de deliciousness!

Doughnuts Seacláide Bácáilte le IntoKildare Lily o'brien Glaze

Comhábhair do Donuts Seacláid

• plúr plain 140g
• 25g púdar cócó neamh-mhilsithe
• púdar bácála 1/2 tsp
• 1/2 tsp sóid aráin
• salann 1/8 tsp
• 1 ubh mhór
• 100g siúcra gráinnithe
• 30g im neamhshaillte, leáite
• bainne 80 ml
• iógart 60 ml
• sliocht vanilla 1/2 tsp

Comhábhair le haghaidh Glaze Carmel Seacláide

• 90g Caramels Uachtar Lily O'Brien le salann mara Mála Comhroinnte (1 mhála)
• 30g im neamhshaillte
• 2 tsp mil
• 2 tsp uisce

Modh:  

Chun na donuts a dhéanamh

  1. Preheat oigheann go 350 ° F / 180 ° C (lucht leanúna 160 ° C).
  2. Ramhar pan donut le ola nó im agus é seo a chur ar thaobh amháin.
  3. Whisk an plúr, púdar cócó, púdar bácála, sóid aráin, agus salann le chéile i mbabhla mór, ansin socraithe ar thaobh amháin.
  4. Whisk an ubh agus an siúcra le chéile i mbabhla mheán go dtí go chéile go maith, ansin cuir an bainne, iógart, im leáite agus sliocht vanilla, agus whisk go dtí go chéile go maith. Doirt é seo isteach sa mheascán plúir agus measc go dtí go mbeidh sé díreach comhcheangailte.
  5. Líon cavities an donut sa phain le fuidrimh, gan ach timpeall an marc trí ráithe a líonadh. Úsáid spúnóg bheag nó mála píobaireachta.
  6. Bácáil ar feadh idir 8-10 nóiméad nó go dtí go dtagann sceabhach a chuirtear isteach i lár na donuts amach glan. Lig dóibh fuarú ar feadh 5 nóiméad sa phain, ansin bain do chnónna agus aistrigh go raca sreinge áit ar féidir leo fuarú go hiomlán sula ndéantar gloiniú.

Chun an glaze a dhéanamh:

  1. Cuir an seacláid, an t-im, an mil agus an t-uisce le chéile i mbabhla meánach. Leáigh incrimintí 20 soicind sa mhicreathonn, ag corraigh tar éis gach uair, go dtí go leáite go hiomlán agus go réidh.
  2. Déan na bairr donuts a thumadh isteach sa ghloine seacláide agus ansin clúdaigh le maisiúcháin agus sprinkles de do rogha féin. Fág chun sosa go dtí go mbeidh an glaze socraithe.
  3. Bain sult as! Donuts is fearr iad a ithe an lá céanna nó iad a choinneáil ar feadh suas le 3 lá sa chuisneoir - ach déanaimis a bheith macánta anseo, ní dóigh linn go mairfidh siad chomh fada sin !! 🙂

 

Kocktail Hibrid Géar Uisce / Tulaí & Sinséar

Oideas ó Glas13 Gastro-Brewpub

Comhábhair: 

• Dew Tullamore 50ml 18 Bliain
• Ubh 25ml Bán
• Síoróip Tae Glas Mandairínis agus Aoil 20ml
• 2 dashes de Bitters Aramatacha Jack Rody

Modh:  

• Croith Tirim gach ceann díobh thuas.
• Strain isteach i Gloine Uisce Beatha fuaraithe, barr le Sinséar & Lemongrass kombucha prokulture.
• Bain taitneamh as! 

Féach físeán taispeána ó Lock13 Anseo